Livrare si Retur

LIVRARE SI RETUR

Ȋn cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail customerservice@ateliercomsa.ro sau la numarul de telefon: 0742 178 791 pentru a începe procesul de returnare. Odată ce am primit și verificat solicitarea dvs., veți primi un e-mail de confirmare.

In acest moment, comenzile plasate online, trebuie să fie returnate la sediu Atelier Comsa SRL din Cornetu, Judetul Ilfov, Str. Garoafei, nr. 4 (fost nr.2).  

Transportul returului este responsabilitatea cumpărătorului. Orice produs transmis în sistem RAMBURS va fi returnat fără o notificare prealabilă. Costul produsului returnat se va rambursa doar prin ordin de plată bancar, în cont emis pe numele cumpărătorului.

Acest lucru înseamnă că vom avea nevoie de un cont bancar valid și CNP-ul cumpărătorului. Termenul limită pentru returnarea sumei este de 14 de zile calendaristice de la primirea și verificarea produsului.

 

POLITICA DE RETURNARE

1. Produsele pot fi returnate în termen de 10 zile lucratoare de la data primirii. Eticheta de identificare trebuie să fie ȋncă ataşată produselor, acestea să fie neutilizate, ȋn ambalajul original, şi cu toate documentele originale

2. Nu vom accepta marfă care a fost purtată, modificată, sau spălată

3. Pentru a putea returna un produs, este necesar să ne anuntati ȋn prealabil prin e-mail la customerservice@ateliercomsa.ro sau la telefon: 0742 178 791

4. Returnarea produselor se va face cu acelaşi curier cu care aţi primit coletul (pentru Fan Courier), şi taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră

5. Restituirea banilor se face în maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului

6. La primirea produselor returnate, Atelieri Comsa SRL își rezervă dreptul de a refuza o rambursare în cazul în care marfa nu corespunde cerințelor politicii de returnare

7. Vă rugăm să permiteți 5-10 zile lucrătoare pentru procesarea produselor returnate

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.TAXELE DE EXPEDIERE:

Pentru orașele din România ce se află în aria de acoperire Fan Courier Express, taxa pentru transport este inclusă în costul produsului. Pentru localitățile unde Fan Courier Express nu are sediu, se percepe o taxa calculată pe fiecare Km parcurs de la locația Fan Courier Express la adresa de livrare. Există şi posibilitatea de a ridica produsele personal de la sediul Fan Courier Express cel mai apropiat.

Durata de expeditie variaza intre 24 ore si 7 zile lucratoare, pentru livrarile nationale.