Despre

Atelierul Comsa isi propune sa stabileasca noi reguli in materie de New Age Branding. Despicand firul traditiei in patru, am creat concepte si linii noi, ce se vor mula perfect pe viziunea si nevoile constiintei feminine moderne.

Atelierul Comsa este un concept inovator de intreprindere sociala dezvoltat in cadrul proiectului "Sanse egale la angajare", Proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, care urmareste promovarea talentului si frumusetii romanesti, mizand si pe implicarea comunitatii. Atelier Comsa ofera servicii de croitorie de o calitate deosebita si broderie personalizata, specifica fiecarui client in parte. Executam in atelierul nostru de croitorie produse de inalta calitate, toate fiind realizate in funcţie de modelul clientului sau dupa modelul standard. Personalizati produsele pe care le purtati prin broderie, o noua forma de a adauga o nota persoanla tinutelor dumneavoastra. Suntem dedicati clientilor nostri pentru a satisface in intregime cerintele in ceea ce priveste imaginea, calitatea, pretul, corectitudinea, fidelizarea.

Atlierul Comsa este unul dintre proiectele dezvoltate de Fundatia Tinerete Fara Batranete, alaturi de alte doua branduri: Laboratoruld e Gusturi si The Tipping Point - Bistro Social. 

 

Calitate. Diversitate. Originalitate. Sunt trei cuvinte ce definesc brandul COMSA.