Confidentialitatea Datelor

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale ale cumpărătorului vor fi folosite de către Atelier Comsa SRL numai în scopul declarat al acestui site.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 "consimțământul datelor subiectului nu este necesară în următoarele cazuri:
a) atunci când este necesar, prelucrarea în vederea executării unui contract sau antecontract la care persoana vizată este parte;
c) când este necesar pentru îndeplinirea unei obligații legale a operatorului prelucrării. "

Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a trimite confirmări, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs. În nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

Compania Atelier Comsa SRL garantează confidențialitatea informațiilor. Aceste date există fizic pe serverele site-ului ce apartine Atelier Comsa SRL, acestea fiind accesate numai de către personalul autorizat al rețelei interne Atelier Comsa SRL. Fiecare utilizator poate vedea numai datele sale personale.

Datele bancare folosite pentru efectuarea de tranzacţii prin terţi (Banca Reiffesen) nu sunt stocate de Atelier Comsa SRL pe servere. Protecţia acestora este în totalitate responsabilitatea terţilor.

Ȋn registrul de evidenţă a operatorilor de date cu caracter personal din cadrul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucării Datelor cu Caracter Personal, Atelier Comsa SRL figurează cu numărul……..

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Atelier Comsa SRL nu poate onora comenzile atunci când nu există suficiente garanţii de solvabilitate, când comenzile sunt incomplete sau incorecte, sau produsele nu se mai află ȋn stoc.

Atelier Comsa SRL nu ȋşi asumă responsabilitatea pentru eventualele diferenţe ce pot apărea ȋntre culorile prezentate ȋn pozele de pe site şi culorile materialelor la livrare. Acestea pot apărea ca urmare a luminilor folosite la şedinţele foto, a procesării pozelor, precum şi a tipului de computer folosit de fiecare utilizator ȋn parte.